Продава се стилно обзаведен ресторант в Китен

/, КИТЕН/Продава се стилно обзаведен ресторант в Китен

Продава се стилно обзаведен ресторант в Китен

Продава се стилно обзаведен ресторант в Китен

Уникалната комбинация между ковано желязо, дърво, камък и други естествени материали правят заведението предпочитано от гостите и местните жители на Китен. Лятната градина съчетана с морският бриз го правят една печеливша инвестиция.

Заведението се намира на главната улица на Китен, в непосредствена близост до Южен Плаж – една от най-красивите плажни ивици на Българското Черноморие.

Ресторанта е напълно обзаведен, първокласна аспирация и всички разрешения и лицензи. Кухнята е построена според всички изисквания на компетемтмите органи, допълнително е нужно да се поствят котлони, скара, кухненски електро уреди в зависимост от типа кухня, която ще се предлага. Тоалетни в заведението – 2.

Ресторанта е подходящ за целогодишна търговска десйност.

Капацитет на заведението – около 100 места в залата и още 40 места в лятната градина. Има възможност да се вземе разрешение и да се поствят един ред маси на улицата. Закрита търговска площ и кухня – 240 квадратни метра, лятна градина – 70 квадратни метра.

Цена: 272 000 Евро

За повече информация, скици и огледи, моля свържете се с нас на телефон: +359 876 366 606 или ни пишете на email: info@globalinvestconsult.com

Местоположение

By | 2020-09-12T03:50:49+00:00 September 11th, 2020|PROPERTIES, КИТЕН|0 Comments